ТОП тенденции за Сватбен сезон 2020

ТОП тенденции за Сватбен сезон 2020
24 април 2020

1. Големи цветя

Сватба е ,а цветята са неизменна част от всяка такава. Ще ги откриеш в украсата, масите на гостите и най-вече: в букета на Булката. И тук е момента да заложиш на големината. Избери голямо цвете за акцент и нека останалите са допълнение към него. Не се притеснявай да експериментираш с цветовете. Нека букетът предизвиква вниманието и възхищението на околните. И още нещо: колкото по-ароматен е, толкова по-добре. Вложи творчество. Помисли за различни начини, по които цветята могат да добавят цвят и в други части на сватбата: от цветя, замразени в кубчета лед, до флорални тъкани за коса за булчинското парти. Можеш да експериментираш с всичко.

 

2. По-романтична от всякога с правилната светлина

Красивото осветление може да накара мясото, което си избрала за своята сватба да блести на лунната светлина. Затова не е изненада, че една от най-добрите сватбени тенденции за 2020-та годината е свързана с осветлението на сватбата. Без значение дали става въпрос за сватба на закрито или открито, светлините могат да зададат тона и настроението за вашата вечер.

 

3. Еко сватба с екологични и ръчно изработени материали

Темата на сватбата за 2020 година е съсредоточена върху природата, с голямо внимание към органичния и екологичен аспект. Най-популярните сватби са тези, които се празнуват на открито, където е възможно да се извърши както церемонията, така и сватбения прием на едно и също място. Подобно на американските сватби, има тенденция да се планира събитието в градини, паркове или селски къщи, заобиколени от декари зеленина. Сватбеният прием през 2020 г. се превръща в изживяване сред природата. Тържеството все повече ще се провежда под дървени навеси или беседки, украсени със светлини. Двойките търсят начини за намаляване на отпадъците, за употреба на домашни продукти и се опитват тържеството им да бъде възможно най-екологично. Печатните материали като покани, табелки, менюта и др. все повече са ръчно изработени, от екологични хартии и материали, калиграфски надписани, украсени с екологични бои и нарисувани ръчно.

 

 

 

Източник:  https://prnewlive.eu

18 юни 2024
Сватба на морето - страхотна идея!

Морските сватби се очертават да бъдат тотален хит и през 2024г. Все повече двойки предпочитат да избягат от суетата на града и да сключат брак на романтична дестинация край брега. Истината е, че морските сватби могат да бъдат не само екзотични, но и много практични. Ето защо:

прочети още
24 декември 2023
Опаковането на подаръци - направено с любов

В навечерието на Бъдни вечер много често си задаваме въпроса дали сме се постарали достатъчно за най-близките ни и любими хора, дали сме отделили нужното време, за да им изберем подаръка, който ще ги направи щастливи. Истината е, че не са важни размерът и стойността на подаръците, а желанието и любовта, с които сме ги подготвили. А именно важен момент в това старание е опаковането на подаръците.

прочети още
10 юни 2020
Вдъхновяващи цветове за Модерната сватба

Скъпи бъдещи булки, сега е времето в което може да помислите за цветовете на Вашата мечтана сватба. Изборът на актуален и модерен цвят е също толкова важен, колкото е и изборът на рокля, аксесоари и място за събитието. За да бъде всичко стилно и изискано подрано..

прочети още