Вдъхновяващи цветове за Модерната сватба

Вдъхновяващи цветове за Модерната сватба
10 юни 2020

Скъпи бъдещи булки, сега е времето в което може да помислите за цветовете на Вашата мечтана сватба. Изборът на актуален и модерен цвят е също толкова важен, колкото е и изборът на рокля, аксесоари и място за събитието. За да бъде всичко стилно и изискано подрано, е необходимо да се съобразите с поканите и подаръчетата за гости, булчинския букет, украсата в ресторанта, аксесоарите за църквата и гражданския ритуал, както и много други.

За Ваше улеснение сме се информирали и сме подбрали едни от най-съвременните и модерни трендове за Сватбен сезон 2020/2021. Умело и много красиво се съчетава всичко: от цветята на булката, през сватбените маси, до роклите на шаферките... изпипано до най-малкия детайл. Ето и цветовите комбинации:

  • Сиво зелено
  • Пудрено розово
  • Канелено розово
  • Светло бежаво
  • Светло сиво
  • Опушено синьо
  • Кафяво розово
  • Цвят на изпечена глина

 

Източник: https://elegantweddinginvites.com

24 декември 2023
Опаковането на подаръци - направено с любов

В навечерието на Бъдни вечер много често си задаваме въпроса дали сме се постарали достатъчно за най-близките ни и любими хора, дали сме отделили нужното време, за да им изберем подаръка, който ще ги направи щастливи. Истината е, че не са важни размерът и стойността на подаръците, а желанието и любовта, с които сме ги подготвили. А именно важен момент в това старание е опаковането на подаръците.

прочети още
24 юни 2021
Сватба на морето - страхотна идея!

Морските сватби се очертават да бъдат тотален хит и през 2021г. Все повече двойки предпочитат да избягат от суетата на града и да сключат брак на романтична дестинация край брега. Истината е, че морските сватби могат да бъдат не само екзотични, но и много практични. Ето защо:

прочети още
24 април 2020
ТОП тенденции за Сватбен сезон 2020

Сватба е ,а цветята са неизменна част от всяка такава.Ще ги откриеш в украсата, масите на гостите и най-вече: в букета на Булката. Избери голямо цвете за акцент и нека останалите са допълнение към него.

прочети още