Сватба на морето - страхотна идея!

Сватба на морето - страхотна идея!
18 юни 2024

Морските сватби се очертават да бъдат тотален хит и през 2024г.

Все повече двойки предпочитат да избягат от суетата на града и да сключат брак на романтична дестинация край брега. Истината е, че морските сватби могат да бъдат не само екзотични, но и много практични. Ето защо:

  • Изнесеният ритуал може да бъде на всяко едно красиво място на плажа, стига разбира се то да е позволено. Така си осигурявате невероятна гледка към морето и достатъчно пространство за всички гости, които искате да присъстват.
  • Посрещането на гостите с коктейл (Welcome drink), както и поднасянето на подаръците също могат да бъдат на открито, като в допълнение се избира красива локация за снимки с всички гости.
  • Почерпката може да се осъществи по различни начини: подредени маси на плажа на открито, в големи шатри на плажа или на някой морски хълм, в някой хотел с ресторант на плажа или дори в някой красив бийч бар на брега с директна гледка към плажа. Всичко би изглеждало много свежо и романтично при правилната подредба и украса.
  • Аксесоарите към Вашата сватба могат да са по-нестандартни и разчупени, с морска тематика или просто леко украсени. Хубавото е, че на фона на морето всичко стои красиво и запомнящо се. Няма нужда от помпозност или натоварване на бюджета.
  • Накрая, но не на последно място, морските сватби са и много удобни заради големите и открити пространства. Намаляването на риска от различни заболяване не е за подценяване и трябва да бъдат взети необходимите мерки при всяко едно събитие с повече хора.
24 декември 2023
Опаковането на подаръци - направено с любов

В навечерието на Бъдни вечер много често си задаваме въпроса дали сме се постарали достатъчно за най-близките ни и любими хора, дали сме отделили нужното време, за да им изберем подаръка, който ще ги направи щастливи. Истината е, че не са важни размерът и стойността на подаръците, а желанието и любовта, с които сме ги подготвили. А именно важен момент в това старание е опаковането на подаръците.

прочети още
10 юни 2020
Вдъхновяващи цветове за Модерната сватба

Скъпи бъдещи булки, сега е времето в което може да помислите за цветовете на Вашата мечтана сватба. Изборът на актуален и модерен цвят е също толкова важен, колкото е и изборът на рокля, аксесоари и място за събитието. За да бъде всичко стилно и изискано подрано..

прочети още
24 април 2020
ТОП тенденции за Сватбен сезон 2020

Сватба е ,а цветята са неизменна част от всяка такава.Ще ги откриеш в украсата, масите на гостите и най-вече: в букета на Булката. Избери голямо цвете за акцент и нека останалите са допълнение към него.

прочети още