Опаковането на подаръци - направено с любов

Опаковането на подаръци - направено с любов
24 декември 2023

Опаковането на един подарък е определено творчески момент. Много е трудно, а и не е нужно, да повторим една "опаковка" два или няколко пъти. При всеки подарък можем на използваме различна доза креативност. 

 

Ако се притеснявате, че няма да се справите с опаковането на подаръците, винаги може да се допитате до професионалисти, които ще се постараят подаръците ви да изглеждат наистина страхотни. Но и да сте просто любител на красивото, стилното и различното, винаги може да се снабдите с деко материали, които да ви помогнат да развихрите въображението си.

 

Панделки, мрежи, шнурове, хартии, шишарки, малки играчки и най-различни елементи за декорация ще спомогнат подаръците ви да се превърнат във ваше лично изкуство, направено с любов. За всеки един повод. 

 

Ние от екипа на НаВел ви представяме различни идеи как бихте могли да започнете.. <3

 

 

 

 

18 юни 2024
Сватба на морето - страхотна идея!

Морските сватби се очертават да бъдат тотален хит и през 2024г. Все повече двойки предпочитат да избягат от суетата на града и да сключат брак на романтична дестинация край брега. Истината е, че морските сватби могат да бъдат не само екзотични, но и много практични. Ето защо:

прочети още
10 юни 2020
Вдъхновяващи цветове за Модерната сватба

Скъпи бъдещи булки, сега е времето в което може да помислите за цветовете на Вашата мечтана сватба. Изборът на актуален и модерен цвят е също толкова важен, колкото е и изборът на рокля, аксесоари и място за събитието. За да бъде всичко стилно и изискано подрано..

прочети още
24 април 2020
ТОП тенденции за Сватбен сезон 2020

Сватба е ,а цветята са неизменна част от всяка такава.Ще ги откриеш в украсата, масите на гостите и най-вече: в букета на Булката. Избери голямо цвете за акцент и нека останалите са допълнение към него.

прочети още