Статии

24 декември 2023
Опаковането на подаръци - направено с любов

В навечерието на Бъдни вечер много често си задаваме въпроса дали сме се постарали достатъчно за най-близките ни и любими хора, дали сме отделили нужното време, за да им изберем подаръка, който ще ги направи щастливи. Истината е, че не са важни размерът и стойността на подаръците, а желанието и любовта, с които сме ги подготвили. А именно важен момент в това старание е опаковането на подаръците.

прочети още
24 юни 2021
Сватба на морето - страхотна идея!

Морските сватби се очертават да бъдат тотален хит и през 2021г. Все повече двойки предпочитат да избягат от суетата на града и да сключат брак на романтична дестинация край брега. Истината е, че морските сватби могат да бъдат не само екзотични, но и много практични. Ето защо:

прочети още
10 юни 2020
Вдъхновяващи цветове за Модерната сватба

Скъпи бъдещи булки, сега е времето в което може да помислите за цветовете на Вашата мечтана сватба. Изборът на актуален и модерен цвят е също толкова важен, колкото е и изборът на рокля, аксесоари и място за събитието. За да бъде всичко стилно и изискано подрано..

прочети още
24 април 2020
ТОП тенденции за Сватбен сезон 2020

Сватба е ,а цветята са неизменна част от всяка такава.Ще ги откриеш в украсата, масите на гостите и най-вече: в букета на Булката. Избери голямо цвете за акцент и нека останалите са допълнение към него.

прочети още